Video: Veera Kauppi osui debyytissään – Oona Kaupilta maukas syöttö

Veera Kauppi maalasi debyyttipelissään Ruotsissa. Kuva: Mika Hilska

Veera Kauppi maalasi debyyttipelissään Ruotsissa. Kuva: Mika Hilska

Veera ja Oona Kauppi pelasivat viikonloppuna ensimmäisen harjoituspelinsä uuden seuransa IKSUn paidassa. Peli ehti vanheta 16 minuuttia, kun Oona Kaupin nappisyöttö löysi Veera Kaupin, joka viimeisteli ensimmäisen maalinsa ruotsalaisseurassa.

IKSU kaatoi harjoitusottelussa Siriuksen lukemin 5-2.

– Meidän ketju käytti pelinkäännön hyvin hyväkseen. Nousin ylös ja Oona laittoi syötön johon yritin osua. Osuin palloon ja se meni maaliin asti, Veera Kauppi kuvaili maalia Innebandymagazinetille.

Viime vuoden maailman parhaaksi naispelaajaksi valittu Veera Kauppi kommentoi ensimmäistä peliä seuraavanlaisesti.

– Kaikki oli varsin uutta minulle ja Oonalle, mutta oli mukava pelata. Joukkue on erittäin hyvä ja kaikki pelaajat tukevat toisiaan. Ottelu ei ollut parhaasta päästä, mutta me voitimme, joten se oli ihan hyvä aloituspeli.

Innebandymagazinetin artikkeli

11 comments

  1. Parketti on pelimiehen (ja naisen) alusta.
    Paljon vähemmän polvi- ja nilkkavammoja.

  2. Kyllä se parketti pitäs olla, vähän luistaa kenkä mutta eipähän jalat hajoilis niin paljoa

  3. Matto pitää ehdottomasti kieltää liian pitävänä ja pelit siirtää pelattavaksi jäälle, joka on parkettiakin liukkaampi ja siis säästää polvia ja nilkkoja vielä enemmän. Kengistä pitää vielä tehdä peltipohjaiset ja tasaiset, niin loppuu käsi- ja päävammatkin?

  4. Sukat vielä takaisin lavan päälle, ettei lattiat kulu. Ja vaahtomuovia kropan päälle, kypärä päähän ja suffelia äidin käsilaukusta, ettei vaan sattuis mitään.

  5. Parketti on haastava alusta ja taitopelaajat erottuu.Ei anna käsittelyvirheitä samalla tavalla anteeksi kuin matto.Ja puukädet on vielä enempi puukäsiä ku parketilla pelataan.

  6. *Nyt oikeesti jätkät ja likat ->asiaan… Hyvä startti uudessa joukkueessa sisaruksilla siitä on hyvä jatkaa… 1/2 vuotta sitten livenä nähneenä niin en ihmettele yhtään että V.Kauppi on arvostettu maailman parhaaksi nais pelaajaksi. Mutta mun mielestä O.Kauppi olisi voinut myös olla se! Suomi – Tsekki pelissä oli suomen paras pelaaja! Kova kisa seuraavaalle kaudelle. Mut koko kausi on aikaa, no worries! Hyvä Kaupit ja hyvä Suomi siinä sivussa. Bra Jobbat!

  7. Hyvä et suomen avain pelaajat pääsee pelaamaan ruotsin kovimpia pelaajia vastaan säännöllisemmin. Se vie pelillisesti taas askeleen eteenpäin, vaikka eipä se ole tuottanut ongemia aikaisemminkaan 😉 Veera taitaa olla Ruotsille piikki lihassa jo nyt… Näkyispä noita pelejä livenä jotenkin…

  8. Viime vuonna tv4play palvelusta sai maksullisesti kattoa pelejä suorana. 5-8€ suomen rahaa se vaatii.