Divarit

FBC Turulle vielä vahvistus hyökkäykseen – kakkosdivarin pörssivoittaja palaa pääsarjaan

04.09.
2018
Divarit

FBC Turkuun siirtyvä Saku Hirmasto (vas.) pelasi edellisellä visiitillään Indiansissa. Kuva: Joni Winstén/Westend Indians

Alkavalle Divari-kaudelle nimekkäitä vahvistuksia saanut FBC Turku saa vielä yhden hyökkääjän lisää kokoonpanoonsa. Seura tiedotti perjantaina solmineensa sopimuksen Saku Hirmaston kanssa.

Hirmasto, tässä kuussa 23, on tuttu näky pääsarjatasolta. Hän debytoi Salibandyliiga-kentillä Esport Oilersissa. Vielä kaudella 2016–2017 hän pelasi Westend Indiansissa.

Viime kausi meni Etelä-Suomen kakkosdivisioonassa, jossa hän voitti Grani Agentsin paidassa 2-lohkon pistepörssin. Hirmasto saldosi 21 ottelussa tehot 19+35=54.

– Sain mutkan kautta tietää, että Saku on muuttamassa Turkuun ja olin häneen yhteydessä. Hän tuli ensin näytille ja vakuutuin siitä, että hänestä on joukkueelle iloa. Liigapelejä on alla jonkin verran ja vähän onnistumisiakin, mutta sellainen lopullinen läpimurto aikusten pääsarjassa jäi vielä tekemättä. Sitä lähdetään nyt yhdessä tässä rakentamaan, turkulaisjoukkueen päävalmentaja Perttu Kytöhonka sanoi tiedotteessa.

– Tulin Turkuun opiskelujen perässä, kaupunki vaikuttaa todella kivalta. Beeceehen oli helppo tulla ja hyvältä tuntuu jo muutamien treenien pohjalta. On todella taitava ja iskukykyinen ryhmä kasassa, Hirmasto kertoi siirrostaan.

Divarin runkosarja käynnistyy 15. syyskuuta.

Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen