Divarit

Jymy parempi maalikarkeloissa, FBC Turku joutui ahtaalle Kirkkonummen pommarissa

22.09.
2018
Divarit

Nurmon Jymy nappasi voiton kotikentällään M-Teamista. Kuva: Juhani Järvenpää

Divariin täksi kaudeksi noussut Kirkkonummi Rangers piti sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvaa FBC Turkua tiukilla lauantai-iltana. Voitto irtosi turkulaisille lopulta 6–7-numeroin.

Kirkkonummen väestönsuojan tiedetään olevan yksi sarjan vaikeimmista kotiluolista hakea pisteitä. Siitä nähtiin jälleen osoitus lauantaina. Isäntäjoukkue Rangers pisti tosissaan kampoihin FBC Turkua vastaan.

Ratkaisu nähtiin päätöserässä. Jani Hyytiäinen iski vieraat 5–7-johtoon ajassa 54.26. Urhoollisesti taistellut Rangers nousi vielä maalin päähän. Saku Välimäki osui ylivoimalla, kun kellossa oli jäljellä puolitoista minuuttia.

Aikalisäkään ei auttanut nousemaan tasoihin, vaan FBC Turku piti johtonsa päätössummeriin asti. Voittomaalin tehnyt Hyytiäinen oli joukkueensa tehokkain 2+1-tehoilla. Rangersin Nicholas Rajala ylsi samaan pistesaaliiseen.

Päivän toisessa Divari-ottelussa mätettiin peräti 16 kihautusta. Nurmon Jymy selviytyi maali-iloittelusta lopulta voittajana, kun M-Team kaatui 9–7.

Jymy oli kotikentällään jo 8–4-johdossa päätöserässä, mutta helsinkiläisjoukkue sai kirin vielä päälle. Antti Itkosen kahdella ja Eetu Irkkilän yhdellä osumalla M-Team nousi maalin päähän kolme ja puoli minuuttia ennen loppua.

Tasoitus jäi kuitenkin uupumaan hienosta kiristä, ja pohjanmaalaisten Miko Saarela sinetöi loppunumerot tyhjään maaliin.

Miesten Divari lauantaina:
NJ-M-Team 9–7 Ottelutilastot
Rangers-FBC Turku 6–7 Ottelutilastot

Anssi Karjalainen
Anssi Karjalainen
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Espoo

Twitter: @A_Karjalainen