Kaltiainen ja Sikkinen pikahälytyksellä Pardubicen turnaukseen – mukana videolinkki Sveitsi-peliin

Kuva: Mika Hilska

Kuva: Mika Hilska

Suomi aloitti Pardubicen kolmen maan turnauksen kaatamalla perjantai-iltana Tshekin 4-0, ja tänään klo 14 Suomen aikaa on vastassa Sveitsi. Suomen kokoonpano on vahvistettu, ja siihen kuuluvat loukkaantuneiden pelaajien tilalle illalla Tshekkiin lentäneet maalivahti Joonas Kaltiainen ja hyökkääjä Eetu Sikkinen.

Maalivahti Lassi Toriseva ja hyökkääjä Joonas Pylsy eivät pienten loukkaantumisten vuoksi kykene Pardubicessa pelille, ja Joonas Kaltiainen sekä Eetu Sikkinen matkustivat pikahälytyksellä heidän tilalleen.

Suomen viisikot Sveitsiä vastaan:

1. Peter Kotilainen – Jani Kukkola – Miko Kailiala, Tatu Väänänen – Lauri Stenfors
2. Eemeli Salin – Jussi Piha – Sami Johansson, Lauri Kapanen – Krister Savonen
3. Eetu Sikkinen – Justus Kainulainen – Ville Lastikka, Ilari Talvitie – Jonne Junkkarinen
4. Valtteri Kainulainen, Jami Manninen, Matias Veikkola

Maalissa torjuu Joonas Kaltiainen, varalla Eero Kosonen.

HUOM. Ottelusta on tarjolla kaksi mahdollista verkkolähetystä. Jos ensisijainen linkki ei toimi, niin tarjolla on myös vaihtoehtoinen linkki. Emme kuitenkaan voi varmaksi luvata, että kumpikaan lähetyksistä näkyisi Suomessa, sillä perjantain Tshekki-pelissä lähetys oli geoblokattu Suomessa.

Teksti: Salibandyliitto

8 comments

  1. Sikkinen alkaa olla jo maajoukkueen vakiokalustoa, nousee vielä varmaan kisoihinkin jostain varamieslistalta vaikkei mahdu Classicissa edes pelaavaan kolmeen kentälliseen.

  2. ”Timoteilla” tainnut oma ura vähän yskiä vai kiusaako vaimo?

  3. Eka näyttäisi pelaavan ainakin täällä. Pisteet reagoinnista yhteysongelmiin,

  4. Timotei aivan oikeassa. Mikäli Sikkinen ja Piha olisivat pelanneet nykyisellä tasollaan jonkun muun valmentajan joukkueessa, eivät olisi varmaan mukana tässä vaiheessa.

  5. Haluaako Nykky ja muu valmennus voittaa pelejä? No veikkaan että kyllä, silloin valitsevat sinne sellaiset pelaajat. Jättäkää nyt hyvänen aika se kuvitteellinen Classic pelaajien ”suosiminen” pois….

  6. No mites äsken Sveitsiä vastaan sinun mielestä kyseisten herrojen peli sujui. Ei ollut ollenkaan vakuuttavaa, koko ajan jäljessä.

  7. Tais kolmoskentällä kolista omissa kolmesti. Aivan päätöntä sekoilua sikkiseltä ja j.kainulaiselta eikä vintervägen onnistunu ollenkaan.

  8. Kolmosen puollustajilla oli sveitsiläiset hukassa ja maalit tehtiin vapaasti lähialueelta. Pakeilta tilanteissa reilua ylipelaamista.