Kooveelle vahva startti naisten liigassa – mitalikandidaatti sai tukkapöllyä

Koovee nappasi kovan päänahan avauspelissään. Arkistokuva: Esa Takalo

Koovee ja EräViikingit mittasivat toisiaan sunnuntaina naisten Salibandyliigan ottelussa Tampereella. Koovee voitti kamppailun maalein 8-2.

Tamperelaisjoukkue ampaisi kahden maalin johtoon avauserässä Camilla Granqvistin ja Diana Klavanin maaleilla. Mia Vallenius lisäsi tamperelaistan johtoa toisen erän alussa. ErVi kavensi ennen kolmatta erää Milja-Maria Saarikosken ja Anna Ylikojolan maaleilla, joten kolmanteen erään lähdettiin kutkuttavista lukemista.

Kolmoserässä Koovee iski lisää pökköä pesään ja liiti selkeään voittoon Henna Tapanin (2), Julia Ruostilan (2) ja Jemina Ruostilan maalien johdolla.

Tamperelaisten tehomaakareita olivat Klavan (1+1), Tapani (2+0), Julia Ruostila (2+0), Ellinoora Huotari (0+2), Granqvist (1+1) ja Johanna Homi (0+2). Noora Laakso pysäytti 24 kutia maalillaan. Tulosta voi pitää ennakkoarvioihin perustuen yllätyksenä, sillä Kooveeta oli ennakoitu sarjataulukon tyvipäähän ja ErVi on yksi kauden vahvimmista mitaliehdokkaista.