Divarit

Loviisan Sanomat: Parviainen jättää Loviisan Torin Divari-kauden kynnyksellä

13.09.
2018
Divarit

Peik Salminen (vas.) ottaa valmennusvastuun Loviisassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Loviisan Sanomat kertoi torstaina, että miesten Divarin kauteen valmistautuvan Loviisan Torin päävalmentaja Iiro Parviainen jää sivuun juuri kauden alla. Tor aloittaa kautensa lauantaina kotikentällään O2:sta vastaan.

Luopumisen syyksi mainittiin henkilökohtaiset haasteet.

– Jo neuvoteltaessa oli tiedossa, että henkilökohtaiset haasteet saattavat vaikeuttaa valmennusta. Nyt tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että minua tarvitaan toisaalla enemmän kuin sählykentillä, Parviainen kommentoi lehden mukaan.

Päävalmennusvastuun ottaa pelaajistoon kuuluva Peik Salminen.

– Lämmin kiitos ja erityisesti Peik Salmiselle ja Micke Forsténille, joiden kanssa olemme alusta alkaen pystyneet asiat hoitamaan upeasti. Jalkeilla on upea joukkue ja päätös jäädä sivuun on erittäin raskas, Parviainen kertoi tiedotteessaan.

Loviisan Sanomien uutinen

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen