Niittomiehet iski voittomaalin kaksi sekuntia ennen loppua – katso sunnuntain tulokset miesten Divarista

LNM haki maukkaan voiton Helsingistä. Arkistokuva: Juhani Järvenpää

M-Team isännöin Limingan Niittomiehiä sunnuntaina miesten Divarin ottelussa Helsingissä. LNM nousi viimeisessä erässä kahden maalin takaa rinnalle ja voitti maalein 4-3.

M-Team aloitti hyvin ja meni kahden maalin johtoon avauserässä. Toinen erä päättyi 1-1, joten kolmanteen erään mentiin lukemissa 3-1.

Jarkko Hiltunen ja Eerik Lukkasi maalasivat vieraille kolmannen erän alussa ja ottelu oli tasan. LNM sai otteluun vielä komean kruunun, kun Ville Liimatta iski voittomaalin ajassa 59.58.

Ottelun tehopelaaja oli 2+0 naulannut Hiltunen. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kaksi ottelua ja ovat keränneet peleistä kolme pistettä.