Rankat Ankat jyräsi voittoon, TPS:n ykkösketju ratkaisi Turussa – katso naisten Salibandyliigan tulokset

TPS:n ykkösketju ratkaisi turkulaisille voiton lauantaina. Arkistokuva: Anssi Koskinen

TPS:n ykkösketju ratkaisi turkulaisille voiton lauantaina. Arkistokuva: Anssi Koskinen

Naisten Salibandyliigan kamppailut avasivat lauantain pääsarjapäivän. Oulussa mätettiin 11 maalia, kun Rankat Ankat kaatoi tamperelaisen Kooveen.

SSRA vei ottelun nimiinsä maalein 7–4. Henna Tapani vei Kooveen avauserässä johtoon, mutta oululaisten kolme maalia jättivät vieraat takaa-ajajiksi.

Ankkojen tehokkain oli ykkössentteri Hanna Niemelä, joka summasi tehot 1+2. Latvialaisvahvistukset Anna Ankudinova ja Elizabete Pavlovska saivat myös maalitinsä auki heti ensimmäisessä Salibandyliiga-ottelussa.

Viikko sitten avausottelunsa voittaneen Kooveen tehokkain oli puolustaja Mia Vallenius (1+2).

Turussa maaleja nähtiin vähemmän, mutta myös länsirannikolla kotijoukkue pääsi juhlimaan kolmea sarjapistettä. TPS avasi kautensa 4–2-voitolla sipoolaisesta ÅIF:stä.

Turkulaisten ykköskenttä vastasi joukkueensa kaikista maaleista. Jenna Saario ja Laura Rantanen osuivat molemmat kahdesti, kun taas syötöt merkittiin Iina Siirilälle, Sofia Leinolle ja Salla Rannalle.

ÅIF nousi ajassa 47.12 vielä maalin päähän, mutta Rantasen laukoma 4–2-osuma viisi minuuttia ennen loppua sinetöi Palloseuran voiton.

Naisten Salibandyliiga lauantaina:
SSRA-Koovee 7–4 Ottelutilastot
TPS-ÅIF 4–2 Ottelutilastot
PSS-ErVi 6–2 Ottelutilastot