Liigat

Steelers-duon pisteputki jatkui, mutta Classic nappasi voiton

25.09.
2018
Liigat

Classic ei taipunut teräsmiehille. Arkistokuva: Esa Takalo.

Miesten Salibandyliigassa pelattiin tiistai-iltana yksi ottelu, kun Classic kaatoi Steelersin kotikentällään maalein 6-3.

Classic avasi maalihanat ajassa 4:12 Oskari Heikkilän toimesta. Seuraavan osuman iski Atte Eronen reipas viisi minuuttia myöhemmin. Molempiin syötön tarjoili Mikko Leikkanen. Neljä minuuttia ennen erätaukoa Krister Savonen ja Nico Salo värkkäsivät isäntien 3-0 -osuman ensiksi mainitun toimiessa maalintekijänä. Aleksi Kulmala kuitenkin kavensi vielä ennen tauolle siirtymistä Antti Aarnion syötöstä.

Jo pelkästään laukausten ja torjuntojen valossa erä oli Classicin, sillä Lassi Torisevalle tamperelaisten maalilla merkattiin ainoastaan kaksi torjuntaa. Santtu Pohjonen oli pallon tiellä toisessa päädyssä avauserässä 12 otteeseen.

Toisen erän alkupuolella varsin oletettu duo tiukensi peliä tuloksellisesti. Ville Lastikka toi nimittäin Steelersin maalin päähän ylivoimalla Nico Jonaesonin toimiessa syöttäjänä. Sami Johansson kuittasi kuitenkin Eemeli Salinin esityöstä vielä erän jälkimmäisellä puoliskolla ja toiselle tauolle mentiin lukemissa 4-2.

Kolmannessa erässä Classic karkasi Heikkilän kahdella osumalla jo 6-2 -johtoon. Syötöt maaleihin antoivat Konsta Tykkyläinen ja Jussi Piha. Kaksikko Jonaeson-Lastikka loihti kuitenkin ennen erän puoliväliä puolestaan Steelersin kolmannen osuman.

Steelers otti aikalisän ajassa 56:36 ja yritti lopussa kavennusta ilman maalivahtia. Enempää osumia ei kuitenkaan enää nähty ja näin pisteet jäivät Tampereelle maalein 6-3.

Ottelun tehokkaimmat olivat tänään Classicin puolelta hattutempun iskenyt Heikkilä ja kaksi maalia syöttänyt Leikkanen. Steelersin tehomiehet olivat tuttuun tapaan koko sarjan pörssikärjessä keikkuvat, tehot 1+1 nakutelleet Jonaeson ja Lastikka. ”Teräsmiesten” maalilla Santtu Pohjonen torjui kaikkiaan 30 kertaa.

Ottelutilastot

Keskustele ottelusta täällä

Edit: Otsikkoa muokattu 25.9. klo 20:55

Ilkka Kittilä
Ilkka Kittilä
Pääkallo.fi:n toimituspäällikkö

Asemapaikka: Vaasa

Twitter: @ilkkakittila