Suomalaishyökkääjä edustaa alkavalla kaudella Djurgårdenia Allsvenskanissa

Kasperi Kantonen (vas.) edusti viime kaudella O2:sta Divarissa. Kuva: Esa Jokinen

Kasperi Kantonen (vas.) edusti viime kaudella O2:sta Divarissa. Kuva: Esa Jokinen

Suomalainen salibandypelaaja Kasperi Kantonen, 26, edustaa ensi kaudella tukholmalaista Djurgårdenin joukkuetta. Kantonen on Ruotsissa vaihto-oppilaana puolen vuoden ajan ja pelaa perinteikkään ruotsalaisseuran riveissä Allsvenskania, joka on länsinaapurin toiseksi korkein sarjataso.

Kantonen on edustanut Suomessa liigatasolla TPS:aa ja Happeeta. Hyökkääjä on pelannut korkeimmalla sarjatasolla yhteensä 55 ottelua tehoin 2+2. Happeen paidasta Kantosella on SM-pronssia.

Divarissa Kantonen on pelannut SBS Wirmossa, SBS Maskussa ja viimeksi edelliskaudella O2-Jyväskylässä. Divarissa Kantonen on esiintynyt 53 kertaa tehoin 34+11.

Turkulaislähtöinen pelimies avasi uuteen osoitteeseen päätymisen syitä Djurgårdenin kotisivuilla.

– Viime keväänä sain tietää, että tulen Tukholmaan yliopistoon vaihto-oppilaaksi puolen vuoden ajaksi. Siksi olen siis Ruotsissa ja Tukholmassa. Olin kotona Turussa koko kesän töissä, enkä voinut sen vuoksi tehdä sopimusta uuden seuran kanssa aikaisemmin.

– Olen asunut Tukholmassa elokuun alusta alkaen. Vierailin myös Järfallan leirissä, mutta tavoitteeni oli pelata Allsvenskanissa. Olen iloinen ja ylpeä siitä, että voin edustaa perinteistä suurseuraa kuten Djurgårdenia, värikkäänä pelimiehenä tunnettu Kantonen sanaili seuran sivuilla.

Djurgården pelaa kauden avausottelunsa 26.9. IBK Runstenia vastaan.

Djurgårdenin uutinen
Aiheesta voit keskustella täällä