Kuva: Kuvakaappaus videosta

Tikkurilan Tiikerit ja Merikoski mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Divarin kamppailussa Vantaalla. Monivaiheinen ottelu päättyi Tiikereiden 9-8-voittoon.

Varsinkin kolmas erä tarjoili mukavasti dramatiikkaa, sillä viimeiseen erään mentiin tilanteessa 4-4. Tiikerit osui ensin kahdesti, mutta välillä 44.44-54.24 Merikoski naulasi neljä maalia ja oli kahden maalin johdossa. Kotijoukkue osui kuitenkin vielä kolmesti ja Joakim Lundin maali ajassa 58.24 jäi kamppailun voitto-osumaksi.

Ottelun tehopelaajia olivat vieraiden Mika Heiskanen (4+0) ja Niko Shnoro (0+4). Kolmen pisteen miehiä olivat Tiikereiden Lund (2+1), Juuso Salo (0+3) sekä Merikosken Vesa Heikkinen (0+3). Tiikerit voitti avausviikonlopun molemmat pelit ja on sarjakakkosena. Merikoski kärsi kaksi tappiota ja löytyy toiseksi viimeiseltä sijalta.