ErVi ja Karhut väänsivät tasaveroisesti sunnuntaina. Kuva: Juhani Järvenpää

EräViikingit isännöi Karhuja sunnuntaina Vantaan Energia Areenalla. Ottelun varsinainen peliaika päättyi 6-6 ja ErVi vei voiton lopulta rankkarikisassa lukemin 4-1 eli ottelu päättyi lukemiin 7-6 rl.

Karhut johti peliä jo parhaimmillaan 4-1 toisessa erässä, kun Antti Vuorinen iski alivoimamaalin. Tuon Juho Miilunpalon saama viiden minuutin jäähy myös kostautui, koska ErVi iski ylivoiman aikana vielä tasoihin.

Tuon jälkeen molemmat joukkueet kävivät vielä johdossa, mutta lopulta ratkaisu venyi rankkarikisaan. Erikoistilanteilla oli iso rooli, koska ylivoimamaaleja iskettiin neljä, siirretyn rangaistuksen aikana yksi maali ja alivoimalla kaksi osumaa.

ErVin pistenikkareita olivat Perttu Puska (2+0), Joonatan Lindholm (2+0), Roni Laasonen (1+1), Jani Kukkola (0+2) ja Janne Hyvönen (0+2). Rankkarikisassa Lauri Kapanen, Hyvönen, Puska ja Markus Salmi taiteilivat komeat maalit. Karhujen historian ensimmäisessä ottelussa pistenikkareita olivat Juho Myllyharju (2+0), Antti Vuorinen (2+0), Benjamin Lepola (1+1) ja Eero Harjula (0+2), joka osui rankkarikisassa.