Kuva: Kuvakaappaus videosta

Koovee ja Steelers kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Tampereella. Steelers haki Tampereelta pisteet loppulukemin 6-2.

Kooveen kannalta ottelu oli hyvissä kantimissa vielä toisen erän alussa, kun Tuomas Aho viimeisteli rankkarista 2-1-maalin. Erän loppupuolella Ville Lastikka naulasi kaksi osumaa, ja Steelers pääsi johdossa päätöserään. Viimeinen erä meni hämeenlinnalaisille maalein 3-0.

Lastikka oli ottelun hahmo viimeistelemällä hattutemppunsa vielä kimurantilla rankkarilla kolmoserässä. Nico Jonaeson tarjoili kolme maukasta maalisyöttöä pelissä. Ensimmäistä liigapeliään pelannut Niko Einiö iski kaksi maalia kamppailussa. Kooveen tehopelaaja oli avausmaalin syöttänyt Aho (1+1).