Happee kuritti Nokian KrP:ta. Kuva: Esa Takalo.

Nokian KrP kärsi kotitappion Jyväskylän Happeelle perjantaina maalein 9-6. Nokialaiset eivät ole voittaneet vielä peliäkään tällä kaudella.

KrP siirtyi ottelussa 2-0 -johtoon, mutta ensimmäiselle erätauolle lähdettiin lopulta Happeen 4-2 -johdossa. Kotijoukkue nousi rinnalle ja ohi toisessa erässä, mutta ennen toista erätaukoa Happee vielä tasoitti.

Molemmat osuivat kolmannen erän alussa kerran, mutta viimeisellä vitosella onnistui enää Happee. Lopullinen sinetti pelille tuli vasta viimeisellä minuutilla, kun Happee osui kahdesti.

Happeen ja koko illan hahmo oli Paul Kotilainen, joka takoi tehot 3+1. Velipoika Peter jakoi kolme maalisyöttöä. Nokialaisten Henri Johansson iski tehot 1+2.

Nokialaisten kauden alku on ollut varsin murheellinen, sillä ottelu oli ”näädille” jo kauden neljäs, eikä peleistä ole irronnut vielä pistettäkään.