Peter Kotilainen oli liekeissä sunnuntaina, mutta ErVi veti pidemmän korren. Kuva: Jarmo Koskela

Helsingin EräViikingit ja Jyväskylän Happee kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Vantaalla. EräViikingit vei lopulta voiton rankkarikisan jälkeen maalein 5-4.

Happee oli ottelussa niskan päällä kaksi ensimmäistä erää ja kolmanteen erään mentiin lukemissa 3-1. Kolmoserässä Peter Kotilainen iski Happeen jo 4-1-johtoon, mutta kotijoukkueella oli vielä sanansa sanottavana. Eero Nuutisen ja Roni Laasosen nopeaan tahtiin syntyneet kavennusmaalit olivat myrkkyä vieraille ja pari minuuttia myöhemmin Lauri Kapanen tälläsi ErVin tasoihin ylivoimalla.

Jatkoajalla ei tehty maaleja ja ErVin Perttu Puska sekä Perttu Järvinen onnistuivat rankkarikisassa. Happeelta onnistui ainoastaan Peter Kotilainen, joten kotijoukkue oli rankkareissa etevämpi osapuoli. Ottelun hahmo oli 2+2 latonut Peter Kotilainen. Kotijoukkueen tehokkain oli kolme maalia syöttänyt Joonatan Lindholm. Myös Happee-vahti Miro Tuomala ansaitsee maininnan 25 torjunnan myötä.

ErVi on kerännyt seitsemän pistettä voittamalla yhden ottelun peliajalla ja kaksi rankkarikisan jälkeen. Sen myötä joukkue on taulukon kakkosena. Happee on kerännyt yhteensä neljä pistettä ja on seitsemäntenä.