Classic historiallisessa vireessä – jo 30 tappiotonta ottelua runkosarjassa putkeen

Classicin juna puksuttaa raiteillaan. Arkistokuva: Esa Takalo.

Classicin juna puksuttaa raiteillaan. Arkistokuva: Esa Takalo.

Tampereen Classic murskasi tänään Karhut miesten Salibandyliigassa Porin Urheilutalolla maalein 9-2. Samalla se teki liigahistoriaa.

Voitto oli Classicille 30. perättäinen tappioton runkosarjan ottelu. Tämä on pisin tappiottomien otteluiden putki Salibandyliigan historiassa. Edellinen ennätys (29 tappiotonta ottelua) oli Viikinkien nimissä vuosien 1997-99 aikana. Perättäisiä voittoja Classicilla on nyt playoffitkin mukaan luettuna 39.

Tämän päivän ottelussa tamperelaiset tyrmäsivät kotijoukkueen ensimmäisten reippaan 26 minuutin aikana, kun se latoi taululle huimat 8-0 -lukemat. Karhut rikkoi kuparisensa vasta viimeisellä kymmenminuuttisella Eero Harjulan toimesta ja sama mies toimi syöttäjänä, kun Antti Vuorinen kavensi lukemiksi 8-2. Vielä 20 sekuntia ennen päätössummeria Konsta Tykkyläinen niittasi kuitenkin loppulukemat.

Classicin tehomiehenä toimi hurjat 3+3 -tehopisteet nakuttanut Eemeli Salin. Kahteen pisteeseen ylsivät Oskari Heikkilä (2+0), Nico Salo (1+1), Sami Johansson (1+1) ja Joonas Pylsy (0+2).