ErVi ja TPS hakivat vierasvoitot miesten Salibandyliigassa – OLS jatkaa sarjajumbona

Miko Kailiala iski pisteet 2+1 Oulussa. Kuva: Anssi Koskinen

OLS isännöi Turun Palloseuraa lauantaisessa miesten Salibandyliigan kohtaamisessa. TPS oli ottelussa vahvempi maalein 6-2.

Vierasjoukkue sai peliin hyvän startin, kun Miko Kailiala, Jasper Juuti sekä Juho Sorri onnistuivat maalinteossa avauserässä. 18-vuotiaalle Juutille osuma oli ensimmäinen miesten liigassa. Toisessa erässä Janne Nurminen vei TPS:n neljän maalin johtoon ja Kailiala latoi turkulaisten viidennen vielä 11 sekuntia ennen erätaukoa, joten kolmoserään lähdettiin lukemissa 5-0.

Juuri ennen varsinaisen peliajan viimeistä kymppiä OLS:lle tarjoutui oiva tilaisuus maalintekoon, kun Mikko Hautaniemi sai viiden minuutin jäähyn huitomisesta. OLS pelasi rohkeasti ilman maalivahtia ja avausmaali syntyi ajassa 51.26 hyvävireisen Tuukka Kiviojan lavasta.

Tatu Kiipeli kavensi vielä ylivoiman aikana ajassa 54.02. Ville Laine maalasi tyhjään OLS-maaliin, joten TPS vei voiton neljän maalin marginaalilla. TPS:n tehopelaaja oli 2+1 naulannut Kailiala. Eero Jalo ja Lauri Stenfors syöttivät kaksi maalia mieheen.

Kolmannen perättäisen voiton ottanut TPS jatkaa sarjakakkosena. OLS on kerännyt kaksi pistettä viidestä pelistä ja on sarjajumbona tällä hetkellä.