Loviisan Tor, FBC Turku ja Rangers voittoihin miesten Divarissa

Jani Hyytiäinen (oik.) maalasi kolmesti O2:n verkkoon. Kuva: Anssi Koskinen

FBC Turku ja O2-Jyväskylä mittasivat toisiaan lauantaina miesten Divarin ottelussa Turussa. FBC Turku oli ottelussa etevämpi loppuluvuin 5-2.

O2 oli maalien muodossa parempi avauserässä ja johti peliä 2-1 Joonas Lundellin ja Julius Siepin maaleilla. Toisessa erässä Aleksi Havian yksi maali, ja Jani Hyytiäisen kaksi osumaa veivät turkulaiset johtoasemaan. Hyytiäinen viimeisteli vielä hattutemppunsa kolmannessa erässä.

Hyytiäinen oli myös ottelun tehopelaaja kolmella osumallaan. Ketjukaverina häärinyt Havia komppasi pistein 1+2.

Ennen O2-peliä FBC Turku oli hävinnyt kaksi perättäistä peliä ja oli valahtanut sarjataulukossa sijalle 11. Tasaisessa sarjassa voitto tarkoitti nousua taulukon nelossijalle. O2 on nyt hävinnyt kolme ottelua peräjälkeen ja on sarjataulukossa sijalla kuusi.