Nyt se päättyi! Nokian KrP katkaisi Classicin 40 ottelun voittoputken Salibandyliigassa

Nokian KrP onnistui katkaisemaan kaikkien aikojen voittoputken Salibandyliigassa.

Nokian KrP venyi todelliseen lauantaina miesten Salibandyliigassa. Se onnistui paikallispelissä kukistamaan 40 ottelun voittoputkessa olleen Tampereen Classicin. Loppunumerot olivat jatkoajan jälkeen 4–5 KrP:lle Ideaparkissa.

Ottelussa saatiin Classicin putken lisäksi jännittää myös toista rajapyykkiä. Henri Johansson laukoi nokialaisille kaksi maalia ja nousi näin ollen urallaan 999 tehopisteeseen, kun mukaan lasketaan sekä runkosarjan että pudotuspelien pisteet.

KrP taisteli urhoollisesti hallitsevan Suomen mestarin kyydissä, vaikka Classic pääsi jo 4–2-johtoon kolmannen erän alussa. Valtteri Viitakoski iski kavennusmaalin ajassa 46.54.

Erinomaisen ottelun pelannut Joona Rantala (0+4) oli jälleen rakentamassa hienoa esityötä tasoitusmaalissa. Kantista lähtenyt poikittaissyöttö löysi Mikko Laakson lavan neljä minuuttia ennen loppua, ja nuorukainen sivalsi pelin tasoihin.

Ratkaisua lähdettiin hakemaan jatkoajalta. Kahden ja puolen minuutin kohdalla esiin nousi puolustaja Morics Krumins, jonka hirmuinen lämäri löysi tiensä Classicin verkkoon ja räjäytti KrP:n joukkueen riemun ylimmilleen.

Syötön Kruminsin maaliin tarjoili ottelu kovin tehomies Rantala.

Nokialaisjoukkue on löytänyt vaikean alkukauden jälkeen hyvän vireen, sillä se on lauantain myötä neljän ottelun voittoputkessa.