Rangersille vahvistus vielä kauden alettua – onnistui jo avauspelissään maalinteossa

Tuomas Savukoski edusti viime kaudella Divarissa ÅIF:ia. Kuva: Juhani Järvenpää.

Tuomas Savukoski edusti viime kaudella Divarissa ÅIF:ia. Kuva: Juhani Järvenpää.

Miesten Divarissa pelaava Kirkkonummi Rangers sai vahvistuksen ryhmäänsä vielä kauden alettua, kun Tuomas Savukoski liittyi joukkueeseen.

Savukosken piti pelata tällä kaudella Loviisan Torissa, mutta vähän ennen kauden alkua mies itse ilmoitti Twitterissä, ettei ura jatkukaan keltapaidoissa. Tämä tapahtui vain vähän sen jälkeen, kun tuli julki tieto siitä, ettei Iiro Parviainen toimikaan Torin päävalmentajana tällä kaudella, kuten alun perin oli tarkoitus.

Savukoski siirtyi Rangersiin viime viikolla ja pelasi ensimmäisen ottelunsa lauantaina, kun Rangers kaatoi kotikentällään NST:n maalein 5-2. Savukoski teki ottelussa yhden maalin.

Tuittupäisenä ja tulisieluisena tunnettu pelaaja on Rangersille pisteiden puolesta kova lisä, sillä hän on urallaan tehnyt 170 Divarin ottelussa 193 tehopistettä. Myös jäähypenkki on kulunut 234 minuutin edestä. Savukoski on edustanut Divarissa SB Vantaata, PSS:aa, Blackbirdsia, Loviisan Toria ja ÅIF:ia. Hän on pelannut myös Salibandyliigassa Torin ja Nokian KrP:n riveissä yhteensä 40 ottelua pistein 9+10=19.