Sarjanousijalle kauden toinen voitto – katso naisten Salibandyliigan lauantain tulokset

ÅIF koki kirvelevän tappion. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

ÅIF koki kirvelevän tappion. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin lauantaina neljä ottelua. Häntäpäässä Pelicans SB otti tärkeän 5-4 -jatkoaikavoiton ÅIF:sta.

Voitto oli sarjanousija Pelicansille kauden toinen. Se voitti sarja-avauksessaan Lappeenrannan NST:n ja näin ollen tänään tulleet kaksi pistettä lisäsivät eroa sarjataulukon häntäpäässä edellä mainittuihin joukkueisiin. Kymmenen joukkueen sarjassa ÅIF on nyt kahdeksantena viidellä pisteellä, ÅIF yhdeksäntenä vain tämän päivän pelistä saadun pisteensä myötä ja NST jumbona nollakerholaisena.

Pelicansin ja ÅIF:n välinen ottelu oli hyvin tasainen tilastojenkin valossa koko pelin ajan, joskin kahdesti Pelicans johti ottelua kahdella maalilla. Ratkaisuosuman jatkoajalla teki lahtelaisten Jenny Kettunen ajassa 60:21. Syöttäjänä toimi Veera Vilenius, joka antoi pelissä kaksi maalisyöttöä. Samaan pistemäärään ylsi myös Sofia Mittentag.

Ottelun tehokkain pelaaja oli kuitenkin Pelicansille hattutempun iskenyt Heidi Kemppi. ÅIF:n tehopelaajat olivat Nelly Baumgartner kahdella maalillaan ja Anna Laitinen tehoin 1+1.

Muissa naisten Salibandyliigan lauantain otteluissa voittoihin ylsivät PSS, SB-Pro ja Koovee.

Naisten Salibandyliiga 20.10.
15:00 SSRA-PSS 2-6 Ottelutilastot
17:00 SB-Pro-TPS 7-4 Ottelutilastot
17:00 NST-Koovee 5-9 Ottelutilastot
17:00 Pelicans-ÅIF 5-4 JA Ottelutilastot