Kuva: Kuvakaappaus videosta.

Naisten hallitseva Suomen mestari SB-Pro taipui kauden avaustappioonsa lauantaina Oulussa. SS Rankat Ankat nousi kolmen maalin takaa voittoon numeroin 5–4.

Ensimmäisen erän jälkeen SB-Pro johti kamppailua 0–3, ja vielä toisessakin erässä tilanne oli 1–4.

Sitten alkoi SSRA:n kiri. Riina Baerin, Paula Salmijärven ja Hanna Niemelän osumilla oululaiset nousivat tasoihin vielä ennen toista erätaukoa.

Ottelun ratkaisijaksi nousi vasta 15-vuotias hyökkääjä Sanni Uimarihuhta. Pelikellossa oli juuri täyttynyt 42 minuuttia, kun Uimarihuhta nousi laidalta keskustaan ja ujutti pallon Tiltu Siltasen alta maaliin.

Täysosuma oli Uimarihuhdan uran ensimmäinen naisten liigakentillä.

Liigan kärjessä on neljä joukkuetta yhdeksässä pisteessä: SB-Pro, PSS, TPS ja SSRA.