Liigat

Video: Aaltoselle ensimmäinen liigapiste lähes viiteen vuoteen – TPS:n loppukiri palkittiin

11.10.
2018
Liigat

Sami Saarinen iski voittomaalin keskiviikkona Turussa. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja Westend Indians kohtasivat keskiviikkona miesten Salibandyliigan ottelussa Turussa. TPS teki ottelun lopussa komean nousun ja voitti pelin jatkoajalla maalein 4-3.

Indians otti kamppailussa johtoaseman Tuomas Harjulan avauserän maalilla. Toisessa erässä vierasjoukkue maalasi kahdesti ja TPS kerran, joten kolmoserään mentiin lukemissa 3-1. TPS pelasi loppuminuuteilla ilman maalivahtia, ja se kannatti, koska Juho Sorri ja Mikko Hautaniemi maalasivat joukkueen tasoihin. Kamppailu eteni jatkoajalla, jossa ratkaisijaksi nousi Sami Saarinen, joka laukoi voittomaalin ajassa 63.18.

TPS:n Eero Jalo syötti ottelussa kaksi maalia. Pitkään erinäisistä loukkaantumisista kärsinyt turkulaisten Teemu Aaltonen sai syöttöpisteen voittomaalista, ja kyseessä oli miehen ensimmäinen piste Salibandyliigassa sitten joulukuun 2013. Otsikossa mainittu Indians-maali oli toisessa erässä syntynyt 3-1-osuma.

Kaksi pistettä kerännyt TPS on voittanut neljä peliä putkeen ja on sarjakakkosena. Indians on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan ja majailee sijalla kahdeksan.

Ottelutilastot
Anssi Koskisen ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen