Mikko Hautaniemi huudatti TPS:n maalilaulua neljästi keskiviikkona. Kuva: Anssi Koskinen

TPS ja EräViikingit mittasivat toisiaan keskiviikkona miesten Salibandyliigan ottelussa Turussa. TPS vei ottelusta pidemmän korren maalein 10-5.

Ensimmäinen erä mentiin tasalukemissa 2-2. Toisessa TPS latoi viisi osumaa ja ErVi nolla, joten kolmanteen erään mentiin kotijoukkueen kannalta suotuisissa merkeissä. Viimeisessä erässä ErVi sai vielä viriteltyä kiriä, mutta TPS piti johtoaseman loppuun saakka ja iski vielä kahdesti tyhjään maaliin loppuminuuteilla.

TPS:n tehonikkareita olivat 1+4 taiteillut Juho Sorri sekä neljästi maalannut Mikko Hautaniemi. Turkulaisjoukkue nousi voitolla sarjakakkoseksi ja ensimmäisen tappion kärsinyt ErVi on sarjan seitsemäntenä.