FBC Turku nappasi kauden toisen voittonsa varsinaisella peliajalla. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

FBC Turku kaatoi kotikentällään lauantaina miesten Divarin ottelussa O2-Jyväskylän maalein 5-2.

Vieraat siirtyivät ottelussa 0-1 -johtoon Joonas Lundellin osumalla seitsemän minuutin pelin jälkeen. Miika Hämäläinen tasoitti pari minuuttia myöhemmin, mutta Julius Siepin osumalla O2-JKL lähti ensimmäiselle erätauolle maalin johdossa.

Kaksi viimeistä erää FBC vei kuitenkin yhteensä maalein 4-0. Maaleista kolme viimeistä teki ottelun ratkaisijaksi noussut Jani Hyytiäinen. Hattutempun takonut Hyytiäinen sai ottelussa sauman tehdä yhden lisääkin rankkarista, mutta Henri Tikkanen O2-maalilla veti pidemmän korren.

Hyytiäisen lisäksi FBC:n puolelta Aleksi Havia keräsi tehot 1+2.