Kuva: Kuvakaappaus videosta

OLS ja Hämeenlinnan Steelers mittasivat toisiaan lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Oulussa. Steelers vei ottelusta pidemmän korren loppulukemin 9-7.

Steelers aloitti pelin hyvin ja johti toisen erän alussa 3-1. OLS sai kuitenkin kirivaihteen silmään, ja iski kolmesti toisen erän ensimmäisellä kympillä. Kolmoserään mentäessä OLS johti maalein 6-4. Kolmannen erän alussa Steelers iski kolmesti pariin minuuttiin ja asetelma kääntyi päälaelleen. Lopulta Steelers iski kaksi seuraavaa maalia ja OLS yhden kavennuksen, joten täysi pistepotti lähti Steelersin mukaan.

Otsikossa mainittu Tuukka Kivioja oli OLS:n tehopelaaja pistein 2+1. Kivojan 3-3-tasoitus oli kaikkiaan varsin näppärä suoritus. Steelersin Nico Jonaeson onnistui pelissä tehopistein 0+3.

Voitto oli Steelersille kauden kolmas, ja joukkue on kuusi ottelua pelanneena sarjan kolmantena. OLS on kerännyt neljästä pelistä kaksi pistettä ja on sarjan toiseksi viimeisenä.