Liigat

Video: Koovee vei rankkarikisan voiton häntäpään väännössä – Suomalainen osui kahdesti

10.10.
2018
Liigat

Koovee haki kaksi pistettä Oulusta. Kuva: Ari Arola

OLS ja Tampereen Koovee kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan kamppailussa Oulussa. Koovee oli kamppailussa lopulta parempi rankkarikilvan jälkeen maalein 3-2.

Maaleja saatiin odotella aina kolmanteen erään asti. Koovee osui ensin kahdesti Lauri Alkin ja Samu Saaren toimesta. OLS ei kuitenkaan hätkähtänyt, vaan iski tasoihin Petri Rantalan ja Tatu Kiipelin maaleilla. Jatkoajalla ei nähty osumia, joten edessä oli rankkarikisa.

OLS:lla oli kisassa yksi onnistuja, kun Tuukka Kivioja maalasi ensimmäisellä yrittämällään. Kooveen Teemu Suomalainen iski sen sijaan kaksi maalia ja ratkaisi ottelun. Ottelussa iskettiin vähän maaleja ja maalivahdit olivat isossa roolissa. Loukkaantumisten jälkeen paluun OLS-maalille tehnyt Hannu Koivisto torjui 24 kertaa ja Tomi Aaltonen pysäytti 25 kutia Kooveen maalilla.

Koovee keräsi voitollaan kaksi pistettä ja nousi sijalle 12. OLS on kerännyt kuudesta pelistä kolme pistettä ja on nyt taulukon viimeisenä. Koovee ja OLS ovat sarjan ainoat joukkueet, joilla ei ole vielä voittoa varsinaisella peliajalla.

Ari Arolan ottelukuvat
Ottelutilastot

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus:

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen