Video: KrP katkaisi Classicin 40 pelin voittoputken jatkoajalla – Rantala ilmiliekeissä

Joona Rantala jatkaa huippuvirettään. Kuva: Esa Takalo

Joona Rantala jatkaa huippuvirettään. Kuva: Esa Takalo

Tampereen Classic ja Nokian KrP kohtasivat lauantaina miesten Salibandyliigan kamppailussa Ideaparkissa. KrP katkaisi Classicin 40 pelin voittoputken viemällä pidemmän korren Morics Kruminsin jatkoaikamaalilla lukemin 5-4.

Classic johti kamppailua kolmannen erän alussa vielä 4-2, mutta Valtteri Viitakoski ja Mikko Laakso toivat vieraat tasoihin. Kruminsin historallinen maali syntyi ajassa 62.31, ja se katkaisi samalla kaikkien aikojen pisimmän voittoputken miesten liigassa.

KrP:n tärkein onnistuja kenttäpelaajista oli huimat neljä maalia syöttänyt Joona Rantala. Myös Arvid Vonk oli jälleen liekeissä torjuen 28 laukausta. Kahden pisteen pelaajia olivat KrP:n Henri Johansson (2+0) ja Classicin 1+1 naulannut Krister Savonen.

Classic sai tappiosta huolimatta yhden pisteen ja jatkaa sarjakärjessä. Runkosarjassa se jäi edellisen kerran täysin pisteittä 12.2.2017 SPV:tä vastaan. KrP:n vaikea alku on kääntynyt positiiviseen suuntaan. Neljän perättäisen tappion perään on tullut neljä voittoa, ja joukkue on nyt yhdeksäntenä taulukossa.

Ottelutilastot
Esa Takalon ottelukuvat

Maalikooste:

Lehdistötilaisuus: