Kuva: Kuvakaappaus videosta

LASB ja Classic kohtasivat sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa Lahdessa. Classicin 37. perättäinen liigavoitto toteutui loppulukemin 10-4.

LASB sai otteluun sinällään hyvän alun, että se johti peliä ensimmäisen erän jälkeen maalein 1-0. Toinen erä olikin sitten Classicin heiniä ja viimeiseen erään mentäessä tilanne oli 7-2. Kolmoserä meni vieraille niukemmin, mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä.

Classicin pistenikkarina hääri Eemeli Salin tehoin 4+1. Kovan pistesaldon keräsi myös Mikko Leikkanen, joka saalisti pisteet 1+3. Leikkanen rikkoi ottelussa 200 runkosarjan tehopisteen rajan. Jussi Piha osui pelissä kahdesti ja sentteri taasen ohitti 300 runkosarjan tehopisteen rajapyykin. Piha vastasi myös otsikossa mainitusta osumasta.

Classic johtaa miesten liigaa puhtaalla pelillä ja ottelukohtainen maalikeskiarvo 9,25-3,25 kertonee omaa positiivista kieltään suoritusvarmuudesta. LASBin alkukausi on ollut vaikea ja joukkue on voittanut vain yhden pelin neljästä ensimmäisestä. Joukkue löytyy sijalta 11 sarjataulukosta.