Puna-asuinen Limingan Niittomiehet kylvetti nurmolaisvieraita. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Limingan Niittomiehet oli tyly isäntä Nurmon Jymylle miesten Divarissa lauantaina. LNM vei voiton lukemin 9-2.

Kotijoukkue oli alusta saakka askeleen edellä ja voitti jokaisen erän. Jymy onnistui tekemään maalinsa vasta kolmannessa erässä.

Niittomiesten pelaajista tehokkain oli OLS:n riveistä farmin kautta mukana ollut Petri Niemelä tehoin 2+2. Ottelu oli Niemelälle ensimmäinen tämän kauden Divarissa. LNM:n muita tehomiehiä olivat Samuli Saukko pistein 2+1 ja Juho Laurila tehoin 1+2.

LNM on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä. Voitto oli liminkalaisille kauden neljäs. Jymy on puolestaan kahdeksantena. Piste-eroa joukkueilla on kaksi pistettä, mutta Jymy on pelannut kahdeksan ottelua ja LNM puolestaan vain kuusi.