Henri Johansson oli ratkaisevassa roolissa Tapiolassa. Kuva: Juhani Järvenpää

Esport Oilers ja Nokian KrP mittasivat toisiaan perjantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Tapiolassa. Nokian KrP nappasi pelistä täydet pisteet maalein 9-6.

Avauserässä KrP ampaisi kolmen maalin johtoon ja ennen kamppailun puoliväliä vierasjoukkue johti jo 6-2. Oilersin Antti Suomela iski kuitenkin kaksi seuraavaa osumaa. Henri Johansson viimeisteli hattutemppunsa ylivoimalla erän viimeisellä minuutilla, joten KrP pääsi turvallisessa kolmen maalin johdossa päätöserään.

Oilers kuitenkin paransi otteitaan ja Riku Holopaisen maali nosti kotijoukkueen kahden maalin päähän. KrP oli kolmoserän alun pahassa sillassa, mutta pelastus löytyi jälleen Johanssonista, joka vei upeasti Oilers-puolustajan kahville ja viimeisteli taidokkaasti vieraiden kahdeksannen maalin. Molemmat joukkueet osuivat sittemmin vielä kerran kamppailussa.

KrP:n avainhahmo oli neljästi maalannut Johansson. Kolmen pisteen onnistujia olivat Mikko Laakso (2+1), Joona Rantala (1+2) ja Matti Koskela (0+3). KrP-vahti Arvid Vonk esiintyi mainiosti ja torjui maalillaan 28 laukausta. Oilersin Markus Markkola iski myös kolme tehopistettä kamppailussa (1+2).

KrP on nyt voittanut kaksi viimeistä peliään ja on sarjan kymmenentenä. Oilersille tappio oli kauden toinen. Espoolaisryhmä on sarjataulukon seitsemäntenä.