Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kirkkonummi Rangers ja ÅIF kohtasivat lauantaina miesten Divarin ottelussa Kirkkonummella. Rangers voitti kamppailun maalein 7-5.

Ottelu oli kahden ensimmäisen erän jälkeen tasan 3-3. ÅIF käväisi erän alussa johtoasemassa, mutta Rangers iski kolmesti kymmenessä minuutissa, ja osui vielä tyhjiin. Tuohon ÅIF pystyi vastaamaan enää yhdellä maalilla.

Rangersin tehopelaaja oli 1+2 tehtaillut Erik Helenius. ÅIF:n Miro Herlin onnistui samoin pistein. Rangers hävisi kauden avauspelinsä, mutta on sittemmin napannut kolme perättäistä voittoa ja on seitsemäntenä sarjataulukossa. ÅIF on kerännyt sarjassa yhteensä viisi pistettä ja on sijalla 12.

Ottelussa oli tuplapanos, joten Rangers jatkaa myös Suomen Cupin viidennelle kierrokselle.