Falun juhli voittoa Ruotsin kestomenestyjien kohtaamisessa. Arkistokuva: perwiklund.se.

Ruotsin pääsarja SSL:ssa kohtasivat viime kevään finalistit Falun ja Storvreta. Tällä kertaa voiton vei Falun maalein 6-5.

Avauserässä Falun oli terävämpi ja nappasi 4-1 -johdon. Eritoten tehot 1+1 kerännyt Falunin Adam Fernqvist oli pirteä ensimmäisellä 20-minuuttisella.

Toisessa erässä Storvreta nousi jo maalin päähän Linus Jämtdalin ja Albin Sjögrenin osumilla. Falunin Jonas Adriansson vei kuitenkin ennen erätaukoa kotijoukkueen vielä kahden maalin karkumatkalle.

Kolmannen erän puolivälin tienoilla Johan Samuelsson siirsi Falunin 6-3 -johtoon, mutta lopussa Storvreta pääsi vielä lähelle. Ilman maalivahtia vieraat pinnistelivät maalin päähän kahdella näppärällä kuviolla.

Maalintekijöinä toimivat Jimmie Pettersson ja Henrik Stenberg. Molempiin syötön antoi Alexander Rudd.

Pisteet jäivät siis Storvretan kiristä huolimatta JALAS-Arenalle. Falun on sarjataulukossa nyt kolmantena. Storvreta on viides.