Kuva: Kuvakaappaus videosta

SPV ja EräViikingit mittasivat toisiaan sunnuntaina miesten Salibandyliigan ottelussa. Kamppailu päättyi SPV:n komeaan 9-2-kotivoittoon.

Ensimmäinen erä oli verrattaen tasainen ja päättyi 2-2. Toisessa erässä SPV oli selkeästi vieraita edellä ja naulasi neljä osumaa, eikä päästänyt yhtäkään. ErVi ei voinut SPV:lle mitään viimeisessäkään erässä ja kotijoukkue osui vielä kolmesti.

SPV:n tehomaakareina häärivät Jari Hankkio (3+1) ja Sami Koski (0+3). Otsikossa mainittu osuma oli kotijoukkueen 7-2-maali, jossa Hankkio pääsi iskemään pallon verkkoon Kosken syötöstä. ErVin Santtu Strandberg torjui ottelussa lopulta 27 laukausta. Ottelua seurasi paikan päällä yhteensä 1017 silmäparia.

SPV jäi maajoukkuetauolle hyvässä tilanteessa, sillä joukkue on voittanut kaikki viisi otteluaan ja on sarjakakkosena. ErVi on hävinnyt kaksi peliä seitsemästä ensimmäisestä ja on kerännyt 13 pistettä, joka oikeuttaa kuudennelle sijalle.