Video: Suomen maajoukkuepelaaja viimeisteli upean hyökkäyksen päätteeksi Ruotsissa

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Pixbo ja Warberg kohtasivat viikko sitten Ruotsin naisten Superliigan ottelussa. Pixbo vei voiton ottelusta maalein 12-4 ja on esiintynyt puhtaalla pelillä ainoana joukkueena IKSUn ohella.

Suomen maajoukkuepelaaja Mia Karjalainen iski sangen komean 11-4-johtomaalin, jonka voi katsoa oheiselta videolta.
Debyyttikauttaan pelaava Karjalainen on esiintynyt Ruotsissa sentterinä, ja on onnistunut naulaamaan seitsemässä pelissä tehot 2+6. Karjalaisen seurakaverina on suomalaispuolustaja Laura Manninen, jonka tehosaldo on 2+2 tähän mennessä.

IKSU:n suomalaiskaksikko Veera ja Oona Kauppi oli sunnuntaina mukana, kun joukkue kaatoi Malmön 9-3. Oona Kauppi saalisti yhden syöttöpisteen pelissä. IKSU johtaa sarjaa puhtaalla pelillä. Kaksosista Veera on koko sarjan pistepörssissä sijalla kolme tehoin 11+8, ja Oona viidentenä pisteillä 11+5.

Milla Nordlundin edustama Endre IF kaatoi viikonloppuna Siriuksen 6-2 ja on Superliigan viidentenä. Nordlund on aloittanut hyvin Ruotsissa, ja laituri on sarjan pistepörssissä sijalla 18 pistein 8+3. Puolustaja My Kippilän KAIS Mora on yhden tappion kärsineenä sarjan kolmantena. Kippilä on naulannut pakin paikalta tehot 4+6.