Jasper Juuti (valk. oik.) pääsi lauantaina tuulettamaan liigauransa avausmaalia. Kuva: Ari Arola

OLS isännöi Turun Palloseuraa lauantaina miesten Salibandyliigan saralla. TPS oli kamppailussa vahvempi maalein 6-2.

Miko Kailiala vei TPS:n jo 5-0-johtoon ottelun toisella maalillaan toisen erän lopussa. OLS sai hyvän maalintekosauman ennen viimeistä kymppiä, kun Mikko Hautaniemi sai viiden minuutin jäähyn huitomisesta. OLS osuikin kahdesti, mutta ei päässyt kolmea maalia lähemmäksi.

Turkulaisten tehopelaaja oli 2+1 naulannut Kailiala. Kahden pisteen miehiä olivat Eero Jalo (0+2) ja Lauri Stenfors (0+2). Vasta 18-vuotias Jasper Juuti teki liigauransa avausmaalin ensimmäisessä erässä.

TPS on voittanut kolme viimeistä otteluaan ja on sarjataulukon kakkosena. OLS on kerännyt kuudesta ensimmäisestä pelistä kolme pistettä ja on sarjan viimeisellä sijalla.