EräViikingit haki vierasvoiton Oulusta – katso naisten liigan lauantain tulokset

ErVi juhli voittoa Oulussa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Naisten Salibandyliigassa pelattiin lauantaina kolme ottelua. Oulussa SSRA joutui nöyrtymään EräViikingeille maalein 5-4.

Ottelun avauserän jälkeen tilanne oli tasan 1-1. SSRA:n johtomaalista vastasi Elli Kylmäluoma, mutta Maura Paajanen tasoitti kolme minuuttia ennen erätaukoa.

Toisessa erässä Paajanen vei EräViikingit johtoon, mutta Liinu Koivisto tasoitti puolivälin jälkeen ja Sofia Lappalainen vei Rankat Ankat toista kertaa ottelussa maalin verran edelle. Päätöserässä Jonna Virkkunen tasoitti, mutta Lappalaisen toinen osuma siirsi SSRA:n jälleen johtoon ajassa 52:12.

Paajasen illan kolmas osuma näki päivänvalon neljä minuuttia myöhemmin ja sen jälkeen ErVi otti myös aikalisän. Puoli minuuttia myöhemmin Taru Nordman onnistuikin tekemään ottelun voittomaaliksi jääneen osuman. SSRA yritti maalia vielä kuudella viittä vastaan lopussa siinä onnistumatta.

Hattutempun takoneen Paajasen lisäksi Nordman ylsi kolmeen pisteeseen tehoin 1+2. Kotijoukkueen tehokkain oli Lappalainen pistein 2+1.

Turussa puolestaan TPS oli Classicia parempi maalein 8-3. Jenna Saario hurjasteli tehot 3+3 ja Laura Rantanen komppasi pistein 2+1. Maalilla Noora Vuorela nappasi huimat 32 torjuntaa. Kristiina Kauppila teki Classicin maaleista kaksi ja Salla Suomela keräsi tehot 1+1.

Nurmijärvellä taas SB-Pro vei ottelun PSS:aa vastaan maalein 4-3. Pron maaleista kaksi teki Silja Eskelinen. Laura Hietamäki teki pisteet 1+1. PSS:n tehokkain oli samoin 1+1 -pistein onnistunut Annina Levälampi.