Liigat

KalloCast: Liigakatsaus – ”En muista aiemmilta kausilta, että jonkun joukkueen pelitapa olisi herättänyt näin paljon keskustelua”

23.11.
2018
Liigat

SPV:n peleissä sattuu ja tapahtuu. Varsinkin silloin, kun vastassa on myös hyvin hyökkäysorientoitunut Nokian KrP. Kuva: Juha Käenmäki

Pääkallo.fi:n kuudennen KalloCastin aiheena on miesten Salibandyliiga ja sen tilanne maajoukkuetauolle mentäessä.

Toiko SPV viihteen takaisin liigakentille? Yltääkö Oilers vielä pitkälle tällä kaudella? Onko Teemu Variksella meneillään ”toisen kauden kirous”? Mitä Indiansille tapahtui ennen taukoa? Mitkä joukkueet paransivat eniten heikon alun jälkeen? Onko Happee oikeasti ailahteleva joukkue? Muun muassa näihin kysymyksiin pyrimme vastaamaan tämän viikon podcastissa.

Pelaajiston osalta keskusteluun nostetaan muutamia top-listoja, ja mukana on myös yhteistuumin tehty liigan alkukauden tähdistökentällinen. Ei pidä kuitenkaan unohtaa tietovisaa, joka jatkuu nyt neljättä viikkoa.

KalloCastin keskustelijoina toimivat Pääkallo.fi:n Joel Siltanen sekä Toni ”Ylijohtava” Lötjönen ja se on tuotettu yhteistyössä Gamesaverin kanssa. Löydät podcastimme myös Acastista ja iTunesista.

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen