Liigat

KalloCast: Miksi Salibandyliiga ei kiinnosta lajin pelaajamassoja? ”Salibandy on kuin Espoo”

02.11.
2018
Liigat

KalloCastin kolmas jakso nauhoitettiin jälleen Gamesaverin studiolla Lauttasaaressa. Kuvassa vasemmalla Toni Lötjönen ja oikealla Joel Siltanen. Kuva: Toni Lötjönen

Pääkallo.fi:n podcastsarja KalloCast on edennyt kolmanteen jaksoon. Studiossa keskustelevat Pääkallo.fin Joel Siltanen ja Toni ”Ylijohtava” Lötjönen.

Ensiksi podcastissa käydään läpi viime viikon puheenaihe, eli salibandyn mahdolliset sääntömuutokset, jotka aiheuttivat paljon porua salibandykansan parissa. Viime viikonloppuna IFF otti muutaman askeleen taaksepäin, ja otti aikalisän muutosten etenimisessä.

Tällä viikolla tuotiin esille myös suunnitelma, jonka mukaan salibandyyn ollaan lanseeraamassa EM-kisoja. Tästäkin aiheesta riitti pureskeltavaa.

Salibandyliiga oli rankattu aiemmin viikolla julkaistussa listauksessa seitsemänneksi suosituimmaksi palloilusarjaksi Suomessa. Salibandyliitto uutisoi seuraavana päivänä, että liigan katsojamäärät ovat olleet nousussa kauden alussa. Tästä aiheesta keskustellaan sarjan kiinnostavuuden, yleisömäärien, tv-tuotteen ja lajipersoonien kautta.

Uutuutena mukana on myös tietovisa, jossa ensimmäisenä piinapenkkiin istuu herra Lötjönen. Kysymykset ovat kategorisesti viiden, kolmen jaa yhden pisteen arvoisia. Ensi viikolla osat vaihtuvat toisin päin.

KalloCastin ohjelma:

Vielä hiukan asiaa sääntömuutoksista:
00.00- 09.46
EM-kisat:
09.47-19.37
Salibandyliigan kiinnostavuus, yleisömäärät, tv-tuote ja lajipersoonat:
19.38-43.44
Tietovisa:
43.45-48.25

Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen