Karhut esitti huiman nousun Hämeenlinnassa – ryöväsi pisteet jatkoajalla

Karhut otti jo toisen perättäisen voittonsa Salibandyliigassa. Arkistokuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Salibandyliigassa pelattiin torstaina yksi ottelu. Liiganousija Karhut nousi Steelersin vieraana Hämeenlinnassa kolmen maalin takaa tasoihin ja 7–6-jatkoaikavoittoon.

Vielä 12 minuuttia ennen loppusummeria Steelers johti 5-2, mutta Eero Harjula ja kahdesti osunut Antti Vuorinen nostivat porilaiset vain kolmessa minuutissa rinnalle.

Steelersin aikalisän jälkeen Tuomas Puisto nosti Karhut johtoon, mutta voittoon se ei vielä riittänyt. Ilman maalivahtia lopussa taistellut Steelers tasoitti Samuli Grönforsin osumalla.

Jatkoajalle venynneen ottelun ratkaisua ei tarvinnut odottaa pitkään, kun Karhut pääsi juhlimaan ryöstöä. Ratkaisumaalin iski Juho Myllyharju vain 24 sekunnin pelin jälkeen.

Karhuille voitto oli toinen perättäinen. Porilaiset jättivät liigajumbo Kooveen taakseen kahden pisteen turvin. Steelers on yhdeksäntenä kahden pisteen päässä pudotuspeliviivasta.