Kooste: 19 maalin karkelot Raholassa – ”näädät” takaisin voittokantaan

Raholassa taottiin palloa nuottaan. Kuva: Kuvakaappaus videolta.

Nokian KrP voitti perjantai-iltana miesten Salibandyliigassa kotikentällään LASB:n maalein 12-7.

Nokian KrP oli ottelun avauserässä terävämpi ja johti ensimmäisellä tauolla 4-2. Toisen erän jälkeen lukemat olivat vieläkin selkeämmät, kun ”näädät” johtivat 8-3. Viimeisessä erässä molemmat osuivat neljästi ja näin ollen Raholan ilta äityi melkoisiksi maalikarkeloiksi.

Tasaisesti onnistuneesta Nokian KrP:n ryhmästä Jere Oksanen (2+1), Emil Eklund (1+2) ja Joona Rantala (1+2) tekivät kolme tehopistettä. Kolmeen pisteeseen ylsi LASB:n puolelta Perttu Koljonen pistein 2+1. Koko ottelun tehokkain oli kuitenkin pisteet 3+1 tehnyt Rasmus Kainulainen.

Viiden ottelun voittoputkensa viime kierroksella OLS:n käsittelyssä katkaissut KrP palasi siis takaisin voittojen tielle. LASB:lle tappio oli jo neljäs perättäinen.