Kooste: Jonaesonilta komea soolomaali Hämeen derbyssä

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Steelers ja LASB kohtasivat sunnuntaina Hämeen derbyssä miesten Salibandyliigan saralla. Steelers vei kotijoukkueena ottelun voiton maalein 6-4.

Ensimmäisessä erässä nähtiin erikoinen maalirypäs, kun Steelers johti peliä 4-2 ajassa 13.17. Sen jälkeen seuraava osuma nähtiinkin vasta kolmannen erän alussa. LASB sai loppua kohden kirivaihdetta päälle ja Rasmus Kainulainen toi vieraat maalin päähän ajassa 59.25. Steelers osui kuitenkin vielä tyhjään maaliin aivan lopussa.

Steelersin tehomies oli kolmesti maalannut Ville Lastikka. LASBin tehopelaaja oli 1+2 taiteillut Rasmus Kainulainen. Steelers katkaisi voitolla neljän pelin tappioputken ja jäi MM-tauolle sijalta yhdeksän. LASB on hävinnyt viisi peliä putkeen ja on sarjataulukossa sijalla 12.