Kooste: Jymy katkaisi viiden pelin tappioputken Vantaalla

Nurmon Jymy pääsi tuulettamaan ensimmäistä voittoa yli kuukauteen sunnuntaina. Tommi Kärkkäinen (vas.) maalasi kolmesti. Kuva: Juhani Järvenpää

Tikkurilan Tiikerit ja Nurmon Jymy mittasivat toisiaan sunnuntaisessa miesten Divarin kamppailussa Vantaalla. Jymy haki täyden pistepotin luvuin 8-6.

Tiikerit vei ensimmäisen erän nimiinsä luvuin 3-1, mutta Jymy onnistui samassa tempussa toisessa erässä. Viimeisellä kympillä tilanne oli 5-5, mutta Eetu Sariola, Tommi Kärkkäinen ja Juuso Koskela varmistivat maaleillaan Jymyn vierasvoiton.

Nurmolaisten tehopelaajia olivat Kärkkäinen (3+0) ja Sariola (2+1). Kotijoukkueelta Miika Iskanius syötti kolme maalia. Jymy katkaisi viiden pelin tappioputken ja on nyt kymmenentenä sarjassa. Molemmat viikonlopun ottelut hävinnyt Tiikerit on sijaa ylempänä paremman maalieron vuoksi.