Kooste: Kyseenalainen voittomaali – hyökkääjä osui ensin maalivahtiin ja sitten vasta palloon

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Hämeenlinnan Steelers ja Porin Karhut kohtasivat viime viikon torstaina miesten Salibandyliigan ottelussa Hämeenlinnassa. Karhut vei lopulta voiton maalein 7-6 Juho Myllyharjun ajassa 60.24 iskemällä jatkoaikamaalilla.

Voittomaali syntyi lopulta varsin kyseenalaisella tavalla. Myllyharjun ensimmäinen lyönti maalin edessä osui nimittäin selkeästi Steelers-vahti Pasi Järviseen, joka jäi myös makaamaan iskun seurauksesta, jolloin Karhut-hyökkääjä pääsi laittamaan pallon tyhjään maaliin. Maalin sallimista voi pitää tuossa valossa erikoisena ratkaisuna.

Itse peliajalla Karhut nousi komeasti sillasta kolmannessa erässä, kun Steelers johti peliä 5-2. Eero Harjula osui kerran ja Antti Vuorinen kahdesti alle kolmessa minuutissa, joten peli oli tasan viimeisen kympin alussa. Tuomas Puisto vei vieraat tuon jälkeen johtoonkin, mutta Steelers tasoitti loppuminuuteilla.

Karhut on voittanut kaksi viimeistä peliään varsinaisen peliajan jälkeen, mutta jatkaa toiseksi viimeisellä sijalla. Steelers hävisi lauantaina Happeelle ja on sarjataulukossa sijalla 10 kolmen perättäisen tappion myötä.

Korjaus: Steelers-maali vartioi Pasi Järvinen, ei Santtu Pohjonen.