Kooste: Molemmat joukkueet käyttivät aikalisänsä neljän minuutin välein – Tor vei voiton

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Tikkurilan Tiikerit ja Loviisan Tor kohtasivat lauantaina miesten Divarin kamppailussa Vantaalla. Tor oli ottelussa parempi loppulukemin 9-4.

Loviisa aloitti pelin väkevästi ja oli ennen pelin puoliväliä jo 5-0-johdossa. Tiikerit otti aikalisän ja osui kolmesti muutaman minuutin sisällä, joka taas laittoi Loviisan käyttämään oman aikalisänsä. Aikalisillä oli eroa vain neljä minuuttia ja kaksi sekuntia. Aivan erän viimeisellä sekunnilla vieraiden Elmo Lavonen iski tärkeän pukukoppimaalin. Tiikerit kavensi vielä kolmoserän alussa, mutta loput osumat olivat Loviisan käsialaa.

Torin tehopelaajia olivat 1+3 taiteillut Tatu Könönen ja kolmesti maalannut Lavonen. Henri Haapaniemi pysäytti 25 kutia vieraiden luukulla.

Tor on tällä hetkellä kolmantena miesten Divarissa. Tiikerit hävisi myös sunnuntaina ja on miesten Divarin sijalla yhdeksän.