Kooste: Niittomiesten Lukkarilta hirmurannari yläkulmaan, Niemi tyylitteli vaparista

Kuva: Kuvakaappaus videosta

Limingan Niittomiehet haki sunnuntaina täydet pisteet Loviisan Torin vieraana numeroin 4–6. LNM on Divarin sarjataulukossa nyt neljäntenä.

Isäntäjoukkue meni ottelussa 2–0-johtoon, mutta LNM kiri viidellä perättäisellä osumalla ohi vielä toisen erän aikana.

Eerik Lukkari tasoitti ajassa 18.00 tilanteen 2–2:een kovalla rannelaukauksellaan. Toisen erän alkupuoliskolla vieraat osuivat kolmesti. Viktor Niemi muutti lukemat 2–3:een, kun hän löysi juuri pallon mentävän tilan lähivaparista, Tor-pelaajien miesmuurista huolimatta.

2–5-voittomaalin laukoi Atte Savolainen. Niemi saalisti ottelussa tehot 1+1, kuten teki myös puolustaja Kalle Poukkula. Tor on Divarissa kolmantena, kolme pistettä liminkalaisia edellä.