Kooste: Oilersille tärkeä voitto Tapiolan ilotulituksissa – Kainulainen vireessä

Justus Kainulainen sai kunnolla hanat auki viime lauantaina. Kuva: Juhani Järvenpää

Esport Oilers ja SPV mittasivat toisiaan miesten Salibandyliigan ottelussa viime lauantaina. Oilers nappasi kamppailusta kolme pistettä 11-8 -kotivoitolla.

Ottelun ratkaisevia hetkiä nähtiin jo ensimmäisessä erässä, kun Sami Koski sai viiden minuutin jäähyn Oilersin johtaessa 3-1. Oilers maalasi tuossa välissä neljästi ja tauolle mentiin tylyissä 7-1-lukemissa. SPV käväisi tuon jälkeen parhaimmillaan kahden maalin päässä kolmoserässä, mutta ei pystynyt kuromaan eroa.

Oilersin tehopelaaja ottelussa oli 3+2 mättänyt Justus Kainulainen ja SPV:n taasen hurjavireinen Jari Hankkio, joka naulasi tehot 4+2. Oilers katkaisi voitolla kahden pelin orastavan tappioputken ja on seitsemäntenä liigassa. SPV:lle tappio oli kauden ensimmäinen ja ainoa. Joukkue palasi voittokantaan sunnuntaina Tampereella ja on nyt kakkosena sarjataulukossa.