Liigat

Kooste: SPV vei voiton tehokkaan lopun ansiosta – Kosonen venyi huipputorjuntoihin

13.11.
2018
Liigat

Eero Kosonen oli hyvässä iskussa Oulussa. Kuva: Ari Arola

OLS ja SPV mittasivat toisiaan lauantaina miesten Salibandyliigan ottelussa Oulun jäähallissa. SPV oli ottelussa parempi loppuluvuin 8-5.

Kamppailu oli varsin tasainen ja viimeiselle kympille lähdettiin lukemissa 4-4. SPV osui kuitenkin kolmesti viimeisen kympin ensimmäisillä minuuteilla. OLS pääsi vielä kaventamaan, mutta Jukka-Pekka Pelto-Arvon tyhjiin iskemä kahdeksas osuma tyrehdytti viimeisenkin kirin.

SPV:n tehopelaajia olivat Joni-Arttu Sieppi (2+1) ja Jyrki Holopainen (0+3). Eero Kosonen pysäytti maalillaan 23 laukausta, ja koosteelta voi nähdä, että molemmissa päädyissä tehtiin muutamia huippupelastuksia. Tapahtumaottelun yleisömääräksi ilmoitettiin yhteensä 1098 katsojaa.

SPV hävisi sunnuntaina Classicille ja jatkaa sarjakakkosena. OLS on sarjataulukon kolmanneksi viimeisenä.

Ottelutilastot

Joel Siltanen
Joel Siltanen
Pääkallo.fi:n päätoimittaja

Asemapaikka: Helsinki

Twitter: @joelsiltanen