Koovee haki voiton Sipoosta vahvan kolmannen erän turvin

Ellinoora Huotari (#15) oli iskussa Sipoossa. Arkistokuva: Juhani Järvenpää.

Naisten Salibandyliigassa ÅIF ja Koovee pelasivat Sipoossa. Ottelu päättyi vieraiden 4-1 -voittoon.

Ottelu oli kahden ensimmäisen erän ajan todella vähämaalinen, sillä Veera Simolan ajassa 31:24 tekemä maali oli ainoa ensimmäisen 40 minuutin aikana. Syötön maaliin tarjoili Sabrina Gmür.

Koovee kuitenkin pyyhkäisi ohi kolmannessa erässä. Mia Vallenius läväytti tasoituksen lataamalla kovan kudin aivan yläriman alle alivoimalla. Heti seuraavassa vaihdossa Ellinoora Huotari teki hienon yksilösuorituksen ja vei Kooveen 2-1 -johtoon.

Vain kolme minuuttia tästä ja Tuulia Aho ampui vieraat ylivoimalla kahden maalin karkumatkalle. ÅIF otti aikalisän ajassa 54:02, mutta sortui vielä jäähyyn reipas minuutti myöhemmin. Johanna Homin ylivoimalla tekemä 4-1 -osuma jäi ottelun viimeiseksi.

Kolmannen erän ja sitä kautta ottelun hahmo oli Ellinoora Huotari, joka keräsi tehot 1+2.