Kuitunen luotsaa Classicia ensi kaudellakin – myös tehohyökkääjälle jatkosopimus

Eemeli Salin aiheuttaa päänvaivaa puolustajille jatkossakin Classicin paidassa. Kuva: Juha Käenmäki.

Eemeli Salin aiheuttaa päänvaivaa puolustajille jatkossakin Classicin paidassa. Kuva: Juha Käenmäki.

Tampereen Classic on tehnyt jo aikaisessa vaiheessa kautta tärkeitä jatkosopimuksia.

Classicin miesten valmennusvastuun täksi kaudeksi ottanut Samu Kuitunen jatkaa joukkueen päävalmentajana myös kauden 2019-20. Lisäksi valmennustiimiin kuuluvat Juha Jäntti ja Vesa-Matti Virtanen ovat tehneet jatkosopimukset.

– Kuluva kausi on monelta osin vielä luonnollisesti kesken ja katseet ovat nykyhetkessä. Kauden 19-20 osalta tavoitteet ovat vahvasti seurajoukkueen lisäksi suomalaisen salibandyn kehittämisessä kohti kotikisoja 2020. Valmentaminen Classicissa on päivittäin motivoivaa ja koko organisaatiosta huokuu ammattimainen tekeminen sekä asenne, Kuitunen toteaa Classicin uutisessa.

Pelaajasopimuksia seuraavalle kaudelle on Classicin tiedotteen mukaan kasassa noin puolet. Uusimpana jatkosopimuksen on tehnyt Eemeli Salin, jonka sopimus on mallia 1+1. Jo aiemmin tiedotetuista sopimuksista Nico Salon ja Lassi Torisevan sopimukset kattavat kauden 20-21 loppuun.

Classicin miesten liigajoukkueen manageri Pasi Peltola on luonnollisesti mielissään tuoreista jatkosopimuksista.

– Jatkon kannalta on tärkeää, että huippuammattilaiset valmennuksessa jatkavat koko tiimin voimin. Pitkäjänteinen ja maltillinen työ kantaa jo nyt hedelmää nuorten pelaajien keskuudessa ja omia junioreita kasvatetaan työn kautta huipulle.

– Salinin jatko on koko joukkueelle upea asia ja on hienoa, että sitoutunut sekä huippu-urheilijan esimerkkiä koko joukkueelle näyttävä voimahyökkääjä jatkaa ”Familyssa”, Peltola paaluttaa Classicin uutisessa.

Classicin uutinen aiheesta.